Arrangement

Arrangement

Voordelig naar de Terschellinger Filmdagen!

Filmdagen Arrangement

Speciaal voor onze échte Filmdagen- en Terschellingfans hebben we, net als voorgaande jaren, het Filmdagen arrangement. Al vanaf €85,00 per persoon verblijf je 2 nachten bij 1 van onze partners, Westcord Hotel Schylge of StayOkay en beleef je de Terschellinger Filmdagen volop! 

Tijdens de Terschellinger Filmdagen van 16 t/m 19 november draait het vooral om films kijken op de mooiste locaties van het eiland, gezellige ontmoetingen met mede filmliefhebbers en natuurlijk heel veel (ont)spanning. Boek je het Filmdagen arrangement, dan heb je de mogelijkheid om al voor de start van de voorverkoop filmtickets te reserveren voor drie films die je niet wilt missen en ontvang je na het boeken een kortingscode (20%) voor de veerdienst van Rederij Doeksen! Deze mogelijkheid is exclusief voor gebruikers van het arrangement. In de week voor de start van de kaartverkoop (die op 30 oktober van start gaat) nemen we contact op over welke 3 films je wil zien en reserveren wij de kaarten. Hoe fijn is dat! 

Als je gebruik maakt van het speciale Filmdagen arrangement, kun je kiezen voor een verblijf in het Stayokay Hostel of in WestCord Hotel Schylge. Beide locaties liggen aan de rand van het dorp West Terschelling, schitterend gelegen aan het Wad en op loopafstand van alle filmlocaties.

Het Filmdagen arrangement bestaat uit:
- 2 of 3 overnachtingen in één van de deelnemende hotels
- iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet
- 1x diner op de dag van aankomst
- 3 filmkaartjes per persoon*
- 20% korting op de bootovertocht**

Het Filmdagen Arrangement is vanaf nu tot en met 22 oktober 2017 te boeken. Laat de voorpret maar beginnen.... boek het arrangement HIER!

* In de week voor de start van de kaartverkoop nemen we contact op over welke films je wil zien en reserveren wij de kaarten voor je, op basis van beschikbaarheid. Je kunt filmtickets reserveren voor de reguliere filmvoorstellingen. Extra filmtickets en tickets voor de Film Specials, Film & Food en VIP Films kun je vanaf maandag 30 oktober 09.00 uur online boeken via onze website. 

** Je kunt het Filmdagen arrangement online boeken. In de bevestiging die je hiervan ontvangt staat een code waarmee je daarna de overtocht met korting kunt boeken. Alleen op deze manier kun je je persoonsbewijzen met 20% korting boeken voor de gewone veerdienst met Rederij Doeksen.

- Dit Filmdagen arrangement is boekbaar op basis van beschikbaarheid en geldig tijdens het weekend 16-19 november 2017. Het arrangement is te boeken tot en met 22 oktober 2017. 
- Bijkomende kosten zijn:  toeristenbelasting à € 1,60 per persoon per dag. 
- Dit arrangement is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Kennelijke fouten of vergissingen binden ons niet.

Heb je vragen over dit arrangement op Terschelling of wil je liever telefonisch boeken? Bel: 0562 - 443000 of mail naar info@vvvterschelling.nl