Festival

Festival

9e editie Terschellinger Filmdagen

16-17-18-19 november 2017

Uit heel Nederland komen filmliefhebbers samen, om tijdens het derde weekend van november te genieten -van de alweer negende editie- van de Terschellinger Filmdagen. Het pop-up festival, dat plaatsvindt op het mooiste Waddeneiland, wordt in zeer korte tijd opgebouwd. En ook in no-time verdwijnt het weer. En wat er in de tussentijd is gebeurd? Dat moet je echt eens meemaken...

Het pop-up karakter is wat de Terschellinger Filmdagen zo uniek maakt. In de week voorafgaand aan het filmweekend wordt alles opgebouwd: onder andere ontbijtzalen, de plaatselijke discotheek, een voormalig gerefomeerde kerk, het dorphuis en zelfs het natuurmuseum worden omgetoverd tot bioscoopzaal. Perzische tapijten, rode lopers, huiskamerplanten en houten klapstoeltjes sieren het decor. Op maandag 20 november is alles weer verdwenen. De terrasstoelen zijn opgeruimd, de ontbijtzalen worden weer gebruikt waar ze voor bedoeld zijn en in de discotheek wordt de dansvloer weer vrijgemaakt. 

Tijdens het weekend worden meer dan zeventig films vertoond, films met allerlei genres en boodschappen. Er is een gezellige filmquiz in ons Filmcafé, je kunt genieten van een 'eetfilm' met bijpassend diner, maar, wat je echt niet mag missen zijn de spectaculaire 'Specials'. De film, de locatie, het vervoer... we houden alles geheim. Het enige dat je hoeft te doen is een kaartje aan te schaffen en je te melden op de afgesproken tijd, op een afgesproken plek. Vanaf dat moment bevind je je midden in de film. Echt een 'must-do' tijdens de Terschellinger Filmdagen... want ook voor komende editie hebben we weer een aantal mooie verrassingen in petto...

#TFD17: Zet 'm in de agenda!

BUITEN BIOS

Naast de Terschellinger Filmdagen in november van 16 t/m 19 november 2017 draaien we ook weer een Buiten Bios! Dit jaar wel een hele week lang van maandag 7 t/m zondag 13 augustus! Elke avond een film op een toffe locatie in de buitenlucht! Hoe bijzonder! Kussentje of stoeltje mee en neerploffen maar! Kaartjes verkopen we op locatie, reserveren is niet nodig, er is altijd plek!

Kijk voor het complete programma van onze Buiten Bios HIER...

Hou deze website goed in de gaten, volg ons op alle social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan weet je het laatste nieuws altijd als eerste.