Nieuws

17-11-2017

We zijn geopend!

Weken, maanden lang werken we er naartoe en ineens... zijn we los! Gisteren om 18:00 werden de Filmdagen officieus afgetrapt met de eerste Film & Food in het Raadhuis. Om 20:30 openden we de Filmdagen officiëel in de Tonnenloods onder het genot van een glaasje bubbels & een hapje en met de films: Skógafoss (korte film van 10 min.) en de hoofdfilm "Verdwijnen". Het was gezellig druk en iedereen had er zin in. Benieuwd naar de opening? Kijk voor korte live verslagen op Facebook en natuurlijk een fotoverslag in de online nieuwsbrief.

ZIJN ER NOG FILMKAARTJES? JAZEKER!
Keuze genoeg! Volg onze socials (Facebook, Instagram en Twitter); daar plaatsen we elke dag voor welke films je nog kaartjes kunt kopen. Is een film nog niet uitverkocht? Dan kun je tot een uur voor aanvang online of bij de VVV Terschelling nog kaartjes kopen. Daarna, indien niet uitverkocht, is er nog verkoop aan de deur als de zaal een half uur voor aanvang open gaat. Is de film op jouw verlanglijst uitverkocht? Sommige locaties hebben een reservelijst. Wees er dan op tijd; geen garantie, maar niet geschoten is altijd mis!

Film- en Danscafé
Tussen al dat film kijken, moet er natuurlijk ook gegeten worden. In het Filmcafé (Amsterdamsch Koffijhuis) kun je terecht voor een snelle filmhap en om lekker even na te kletsen over de film die je zojuist hebt gezien.Op zaterdagavond wordt het filmcafé een danscafé waar je de heupen los kunt gooien op de allerbeste (of ‘allerfoutste’) dansmuziek allertijden. Gooi die voetjes maar van de vloer want Joost en Wietse maken er in het New Amsterdamsch Koffijhuis geheid een feestje van. Openingstijden: Vrijdag en zaterdag vanaf 14:00. Zondag vanaf 16:00. Vrijdag t/m zondag tot 01:00.