Nieuws

30-10-2017

We zijn los!

Het is maandag 30 oktober en de kaartverkoop is om 09:00 uur van start gegaan. Online loopt alles eigenlijk best gladjes. Toch bieden we je nog een aantal (online verkoop) tips. Ook kaartjes kopen? Dat kan hier!

Verkoop VVV
Ook bij de VVV Terschelling kunnen mensen kaartjes kopen voor de Terschellinger Filmdagen. Helaas liep de aftrap hier niet helemaal vlekkeloos. In het begin bleken de computers van de VVV niet helemaal opgewassen te zijn tegen het online geweld ;-) Gelukkig deed iedereen van de VVV aan alle kanten hun best iedereen zo goed mogelijk te helpen, zelfs de mensen in de rij hielpen elkaar. Dank aan iedereen voor de hulp en nogmaals excuses voor het eventuele ongemak. We hopen dat iedereen inmiddels de gewenste kaartjes heeft kunnen kopen!

Kaartverkoop tips
Kun je de film waar je heen wilt niet zo snel vinden? Typ dan de naam van de film bij 'evenement zoeken' in, bij het vergrootglaasje. Dan komt 'ie direct bovenaan te staan en kun je de film selecteren.

Wanneer mensen in het online verkoopsysteem een film kiezen, maar deze nog niet hebben betaald, gaan de tickets wel alvast uit het systeem voor een kwartier. Dus als er uitverkocht staat, zijn er tickets verkocht en gereserveerd. Als zij na een kwartier niet hebben geboekt, gaan de tickets terug in het systeem. Regelmatig verversen is dan belangrijk!

Ondanks dat je er helemaal klaar voor zat, toch misgegrepen? Kijk op onze facebookpagina of filmliefhebbers daar kaarten aanbieden of zet hier een oproepje. Ook kun je kaarten aanbieden op Fodzoeker, de plaatselijk Terschellinger marktplaats.