TICKETS

TICKETS

Bestel nu je kaarten!

 TICKETS

DE KAARTVERKOOP VOOR HET GEHELE PROGRAMMA IS OP  MAANDAG 30 OKTOBER OM 09:00 UUR GESTART. HIERONDER VIND JE DE LINK NAAR DE TICKETSHOP.

Ticketinfo

Dit jaar ging de kaartverkoop een week eerder van start! Namelijk op maandag 30 oktober om 09:00 uur. Net als andere jaren verkoopt de Terschellinger Filmdagen online e-tickets, met dit ticket kun je direct naar betreffende draailocatie. Kaarten voor films kun je kopen via de link op onze website.  Wees er snel bij, want ze vliegen de deur uit! Liever tickets kopen aan een kassa? Dat kan ook. Bij de VVV Terschelling worden e-tickets aan de balie verkocht en deze krijg je geprint mee om zo de zaal binnen te kunnen. De VVV Terschelling is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 en op zaterdag van 09:00 tot 15:00.

 Lees voordat je kaarten koopt wel even de onderstaande informatie.

Online tickets kopen

Na een jarenlange, fijne samenwerking met VVV Terschelling voor het online verkopen van filmkaartjes, hebben we sinds dit jaar een eigen kaartverkoopsysteem. Voor ons een goede en mooie investering omdat we elk jaar weer toch een beetje groeien en groter worden. Voor jullie verandert er eigenlijk niets, je kunt tijdens het bestellen iets meer gebruikersgemak ervaren hopen we. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. 

 Meer informatie

Meer informatie over hoe de online kaartverkoop in z’n werk gaat en veelgestelde vragen (en antwoorden) vind je hier.

Toch nog vragen of problemen?
Vanaf maandag 30 oktober kun je per e-mail (kaartverkoop@terschellingerfilmdagen.nl) bij ons terecht met vragen over de kaartverkoop.

Ticketsoorten en prijzen

 Openingsavond

De kaarten voor de feestelijke openingsavond op donderdag 16 november zijn ook vanaf 30 oktober 09:00 uur te koop. Het programma van de feestelijke openingsavond duurt ±2,5 uur en bestaat uit een voorfilm, “Skógafoss” en aansluitend de openingsfilm “Verdwijnen”. Met zijn projectplan Skógafoss heeft Niels Bourgonje op vrijdag 16 juni de vierde editie van de Nieuwe Competitie van het Noordelijk Film Festival gewonnen. Hij ontving € 10.000,- om zijn korte film te realiseren, die vervolgens tussen 8 en 12 november in wereldpremière gaat op het Noordelijk Film Festival. Met de Nieuwe Competitie biedt het festival een opstap in de filmwereld en een platform voor talentvolle, al dan niet jonge of lokale (Noord-)Nederlandse filmmakers. Voor €12,50 ben je erbij, inclusief een hapje en drankje.

Nog kaarten beschikbaar tijdens het weekend?

Tijdens de Filmdagen zijn er online als bij de VVV Terschelling nog kaarten beschikbaar voor films die nog niet zijn uitverkocht. Wanneer er daarna nog steeds kaarten zijn, dan zijn deze ook aan de deur verkrijgbaar bij de filmlocaties, vanaf een half uur voor aanvang van de desbetreffende film. Via Facebook en Twitter maken we bekend waar je nog heen kunt. Volg ons dus op Facebook: Terschellinger Filmdagen of via: @terschellingflm (zonder i!

Geen pauze

Nieuw dit jaar! En belangrijk om te weten voor je filmplanning: de films die starten om 13:00 en 19:00 uur tijdens de filmdagen hebben geen pauze. Dit maakt de overstap naar de volgende films namelijk net even wat relaxter. Natuurlijk kun je voorafgaand aan deze films wel een lekker bakje koffie nemen om je lunch/maaltijd wat te laten zakken.